Foto: Catorze


“Molts cops he callat, he fingit, he aguantat… per vergonya, per avorriment, per por, per no fer-lo quedar malament… prioritzant el seu plaer per sobre del meu. Però, per què? A les meves relacions anteriors sempre arribava el punt en què no m’importava estar plenament satisfeta sexualment, mentre ell ho estigués, perquè “l’estimava”. El puto amor romàntic ens anestesia. Però quan em vaig proposar gaudir de “només sexe”, em vaig adonar que no n’obtenia gaire satisfacció. Em vaig adonar que havia reprimit el meu plaer, però, només em passava a mi?”

Ho escriu Lyona a Sex¡oh!, mi revolución sexual (Random Comics), on també ens llença unes quantes preguntes: “T’han deixat a mig polvo per no anar depilada? Estàs fins al cony que el teu plaer quedi sempre en segon pla? Sabies que l’orgasme vaginal no existeix?” Per convidar-nos a, ben lluny de vergonyes, tabús i rols masclistes, practicar la millor resposta: explorar i fer explotar de plaer el nostre cos.

1.

Lyona



2.

Lyona



3.

Lyona



4.

Lyona



5.

Lyona



6.

Lyona



7.

Lyona



8.

Lyona



9.

Lyona



10.

Lyona



11.

Lyona



12.

Lyona



13.

Lyona

14.

Lyona



A sex¡oh!, mi revolución sexual

© Lyona
© Penguin Random House Grupo Editorial, 2019

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xec Vallori a octubre 21, 2019 | 12:45
    Xec Vallori octubre 21, 2019 | 12:45
    Molt interessant i extensa explicació del mon sexual femení que hauria de ser assignatura obligatòria a les escoles i fer-ne difusió pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa